Julmarknad 24/11

 
Se till att boka upp er till söndag den 24:e november.
Då hittar ni nämligen mig i Vartofta utanför affären på årets julmarknad.
Där kommer ni få se en massa nyheter och julinspirerade smycken, en liten tjuvtitt har ni här^^
Marknaden börjar kl 11.00 och är slut kl 15.00, så har ni möjlighet tycker jag absolut att ni ska försöka ta er dit. Vartofta ligger en bit utanför Falköping.
 
 

Rosa Cupcekes i kampen mot bröstcancer

 
Just nu är det mycket prat om bröstcancer, rosa bandet har kommit ut i butik och andra fina rosa saker som man kan köpa och på så sätt skänka pengar till forskning mot just bröstcancer.
Jag kände att jag också skulle vilja göra något, skänka pengar kan man ju alltid göra, men det hade varit kul att göra något speciellt. Så jag kom på idén om ett specialdesignat halsband, just för det här endamålet.
 
Från och med idag 20/9-13 fram till 28:e oktober då bröstcancergalan sänds på kanal 7 så kör jag igång en kampanj. Detta innebär att jag specialdesignat två rosa cupcake halsband som jag kommer att sälja för 100kr/st och skänka 20kr för varje sålt halsband till bröstcancerfonden den sista oktober så dela summan blivit ihopräknad.
Alla känner vi någon som blivit drabbad, eller åminstonde så känner vi någon som känner någon som blivit drabbad.
Så köp nu ett halsband och skänk på så sätt en slant till kampen mot cancern.
Om du inte vill bära det själv kan du alltid köpa det till någon du bryr dig om, som tex din mor, mormor, syster, faster, systerdotter, kusinbarn, bästa kompis, fru, flickvän, ja you name it! Jag bjuder även på frakten för dessa.
 
 

Specialbeställning

 
Självklart kan du göra som Hanna gjort och beställa smycken helt i din stil och smak. Det är bara att skicka ett mail där du beskriver vad det är du vill ha så hör jag av mig så vi akn komma överens om något.
Som ni ser ovan så ville Hanna ha två berlocker till sin vovves halsband och ett matchande armband till sig själv.
 
Priset på berlockerna ligger på 50kr/st och armbandet kostar 70kr. Det är ingen skillnad om du vill ha specialdesignat eller om du köper ett som jag redan gjort.

Hund-/Kattsmycke

 Nu har jag börjat tillverka berlocker att hänga i halsbandet på våra fyrbenta älsklingar.
Min lille chihuahua har fått en blå cupcake till sitt halsband.
 
Priset för dessa är 50kronor + frakt.